Perbezaan antara Ubat Dengan Supplement

Dari kaca mata Master Norhanita Mohd Yusof

Saya rasa yang berkira2 nak beli suplemen tu bukan sebab tak mampu. Tapi sebab menganggap suplemen kurang penting untuk jaga kesihatan mereka. 

Even suplemen yang harga kurang dari rm100 untuk bekalan 4 bulan pun mereka x sanggup nak keluarkan duit. Normally bila tak sihat baru akan datang cari dan minta di pos segera. Kalau bole bayar hr ni.Esok dah sampai. (Itu small matter for me sebab mostly my customer memang bayar hari ni, esok da dapat)

Itu hak masing2. Cuna perlu tahu, supplement bukan ubat.

Popular posts from this blog

IV Mist - Penyembuh Segala Penykit InsyaAllah

IV Mist, Minyak Nano Oil Penawar Resdung